Säkra betalningar - Snabba svar i kundtjänst - Fraktfritt över 500kr - Leveranstid 1-7 dagar

Carolinas Worst Nightmare

  • 115 kr

I lager
Dela

Utforska de brinnande smakerna med Warningchilizones Carolinas Worst Nightmare – en av de hetaste såserna i vårt sortiment! Perfekt för grillat och idealisk för alla som älskar kombinationen av hetta och rökighet. Med en styrka på 12/10 tar Carolinas Worst Nightmare hetta till en helt ny nivå!

Ingredienser:
- Krossade tomater
- Vatten
- Äppelcidervinäger
- Granatäppelsirap
- Syltsocker
- Granatäpple
- Gul lök
- Rapsolja
- Bokrökt havssalt
- Torkad Carolina Reaper (chili)
- Vitlök
- Assampeppar
- Rökextrakt
- Kaliumsorbat
- Xantangummi

Smakprofil:
Styrka: 12/10  
Smak: Intensiv hetta från Carolina Reaper, sötma och fruktighet från granatäpple och granatäppelsirap, fyllighet från krossade tomater, och en rökig underton från bokrökt havssalt.

Beskrivning:
Carolinas Worst Nightmare är skapad för de modigaste smakäventyrarna. Denna sås kombinerar en massiv hetta från den notoriska Carolina Reaper-chilin med den unika sötman och fruktigheten från granatäpple och granatäppelsirap. Tillsammans med krossade tomater och rökiga undertoner från bokrökt havssalt får du en komplex smak som är både eldig och mångfacetterad.

Den är perfekt för att ge extra sting till grillat kött, kyckling och grönsaker. Lägg till en skvätt på dina favoritmåltider för en smakexplosion som kommer att få dina smaklökar att jubla – om de klarar hettan!

Carolinas Worst Nightmare är inte bara en sås, det är en utmaning. Är du redo att testa dina gränser och uppleva en het smakupplevelse utöver det vanliga? Ta steget och låt dina smaklökar möta sitt värsta mardröm – Carolinas Worst Nightmare!.