Säkra betalningar - Snabba svar i kundtjänst - Fraktfritt över 500kr - Leveranstid 1-7 dagar

Inferno Kryddmix

  • 120 kr
I lager
Dela

Warningchilizones Inferno Kryddmix i kvarn

Upptäck en explosion av smaker med Warningchilizones Inferno Kryddmix – din nya oumbärliga allroundkrydda! Denna unika blandning, packad i en praktisk kvarn, kombinerar den eldiga hettan från cayennepeppar med den förföriska aromen av vitlök och flingsalt. Varje varv på kvarnen släpper loss en symfoni av smak, där rosépeppar, gul lök, paprika, vit kampotpeppar, citronpeppar och den exotiska whiskypepparen spelar huvudrollerna.


Vår smakprofil är noggrant balanserad för att ge dig en tydlig chilismak som harmoniserar med olika pepparsorter. Den subtila sötman från paprika och lök, tillsammans med en tydlig vitlökston, skapar en smakupplevelse som är både intensiv och behaglig. Med en hetta på 4/10 på skalan, erbjuder denna kryddmix en perfekt kick som inte överväldigar, utan istället lyfter fram dina rätters naturliga smaker. De fruktiga tonerna från citron- och rosépeppar ger en extra dimension till denna redan mångsidiga blandning.


Perfekt för att ge liv åt kött, fisk och rostade grönsaker – Warningchilizones Inferno Kryddmix är din bästa vän i köket. Låt varje måltid bli ett smakäventyr med denna 50-grams kvarn, designad för att förhöja dina kulinariska skapelser.


Ge dina smaklökar något att minnas med Warningchilizones Inferno Kryddmix – där varje vridning på kvarnen är ett steg närmare den perfekta rätten!