Säkra betalningar - Snabba svar i kundtjänst - Fraktfritt över 500kr - Leveranstid 1-7 dagar

Inferno Fusion Spice Blend

  • 65 kr
I lager
Dela

Ge din matlagning en eldig makeover med Warningchilizons "Inferno Fusion Spice Blend". Denna spännande kryddblandning bjuder på en kraftfull fusion av smaker, med den intensiva hettan från habanero chili som lyfts fram av uppfriskande citrongräs, kryddig ingefära och aromatiska svarta senapsfrön. 

Med en styrka på 8/10 levererar varje sked av vår blend en sensationell smakexplosion som tar din matlagning till nya extrema höjder. Upplev en perfekt balans mellan eldig hetta och förförisk krydda som garanterat kommer att imponera på dina smaklökar och lämna en minnesvärd eftersmak.


Ingredienser:


- Salt

- Habanero (chili)

- Lökpulver

- Vitlökspulver

- Svartpeppar 

- Ingefära

- Citrongräs

- Svarta SENAPSFRÖN

- Lagerblad


Tips på användningsområden:

1. Grillade rätter: Gnugga in "Inferno Fusion Spice Blend" på kött, kyckling eller grönsaker före grillning för en intensiv och smakrik smakprofil.

2. Wok och stir-fry: Strö över wokade grönsaker och protein för att ge en kryddig och uppfriskande dimension till dina rätter.

3. Såser och marinader: Blanda "Inferno Fusion Spice Blend" i såser och marinader för att ge en djup och komplex smak.

4. Ris och nudlar: Tillsätt "Inferno Fusion Spice Blend" till ris eller strö över asiatiska nudelrätter för att förhöja smakerna med en het kick.

5. Snacks: Använd "Inferno Fusion Spice Blend" för att krydda popcorn, chips eller rostade nötter för en spännande och smakrik snack-upplevelse.


Varje 60g zippåse av "Inferno Fusion Spice Blend" är designad för att inspirera din matlagning och ge en smakupplevelse som tar din gom på en passionerad resa genom kryddornas värld.