Säkra betalningar - Snabba svar i kundtjänst - Fraktfritt över 500kr - Leveranstid 1-7 dagar

Hot Scorpion IPA Dream

  • 110 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Upplev smakexplosionen med Hot Scorpion IPA Dream - en chilisås som inte bara är het, den är ett äventyr för dina smaklökar! Vår unika blandning av fruktig IPA, aromatisk dragon och brännande Scorpion Chocolate-chili ger en sensationell smakupplevelse som du inte hittar någon annanstans.

Vi har noggrant balanserat hetta med sötma genom att koka ihop vår sås med muscovadosocker och lök, vilket resulterar i en djupt tillfredsställande sås där den rika dragonsmaken lyfts fram tillsammans med den härliga sötman från ölet och sockret.

Oavsett om du grillar kött, rostar grönsaker eller bara vill ha det där lilla extra till din måltid, kommer Hot Scorpion IPA Dream att leverera den perfekta kicken. Med en hetta på 9/10 är den här såsen idealisk för dig som älskar starka smaker och söker efter en verklig utmaning.

Alla våra ingredienser är noggrant utvalda för att skapa den ultimata kombinationen: Vatten, IPA, muscovadosocker, äppelcidervinäger, Moruga Scorpion Chocolate (en superhet chili), gul lök, soja, salt, Tellicherry svartpeppar, dragon, kaliumsorbat och xantangummi.

Vår passion för chili och smakkombinationer skiner igenom i varje flaska av Hot Scorpion IPA Dream, som säljs i praktiska klämflaskor om 100 ml. Perfekt storlek för att dela med vänner eller behålla för dig själv när du vill addera lite extra hetta till livet!