Säkra betalningar - Snabba svar i kundtjänst - Fraktfritt över 500kr - Leveranstid 1-7 dagar

Habanero Harmony Dream

  • 135 kr
I lager
Dela

Upplev den perfekta balansen mellan hetta och sötma med Habanero Harmony Dream – vår exklusiva fermenterade chilisås, noggrant skapad för den sanna chilifantasten. Denna smakexplosion har genomgått en långsam fermenteringsprocess på 152 dagar för att förfina och utveckla sina komplexa smaker.


Habanero Harmony Dream kombinerar den fruktiga intensiteten från gul habanero med en subtil sötma från morot och ett smakrikt sting av vitlök. Äppelcidervinäger ger en lätt syrlighet som lyfter fram de andra ingrediensernas naturliga toner, medan en aning MSG förhöjer umami-upplevelsen och gör varje droppe oemotståndlig.


Med en styrka på 7.5/10 är denna sås perfekt för dig som söker en stark men balanserad hetta. Använd den som ett smakrikt komplement till dina favoritmåltider så som kyckling eller grönsaker förslagsvis eller som en hemlig ingrediens i dina marinader eller kalla såser.


Förpackad i en smidig 100 ml plastflaska är Habanero Harmony enkel att ta med och dosera, vilket gör den till ett oumbärligt tillskott i varje kök.


Ge dina rätter en ny dimension av smak med Habanero Harmony – den ultimata fermenterade chilisåsen för både vardag och fest!


Ingredienser: Äppelcidervinäger, morot, gul habanero (chili), salt, vitlök, msg, kaliumsorbat, xantangummi