Säkra betalningar - Snabba svar i kundtjänst - Fraktfritt över 500kr - Leveranstid 1-7 dagar

Fermented Reaper Cinnamon Nightmare

  • 100 kr
I lager
Dela

Fermented Reaper Cinnamon Nightmare Upplev den ultimata smakexplosionen med Fermented Reaper Cinnamon Nightmare - en chilisås som tar hetta till en ny nivå!

Med sina 55% Carolina Reaper, en av världens hetaste chilisorter har denna sås en styrka som rankas till hela 12/10. 

Den är inte bara brännande het, utan också rik på smaker tack vare fermenteringsprocessen. Under 99 dagar har Carolina Reaper fått jäsa tillsammans med aromatisk kanel och en aning kardemumma. 

Resultatet är en sås där hetta möter sötma och kryddighet i en perfekt balans. Efter fermenteringen förenas de intensiva smakerna med äppelcidervinäger och en touch av socker för att skapa en harmoni som dansar på tungan.

Förutom dess eldiga karaktär bjuder Fermented Reaper Cinnamon Nightmare på subtila toner av julens favoritkryddor.

Ingredienser: Carolina Reaper (superhet chili) ca 55%, äppelcidervinäger, socker, salt, kanel, kardemumma, kaliumsorbat, xantangummi. 


Presenterad i eleganta 50ml flaskor, är denna sås det perfekta valet för dig som vill addera hetta och djup till dina måltider eller överraska någon du tycker om med en unik gåva. 

Vågar du anta utmaningen? Beställ din flaska av Fermented Reaper Cinnamon Nightmare idag och upplev hur riktig hetta kombinerat med sofistikerade smaker kan ta din matlagning till nya höjder!