Säkra betalningar - Snabba svar i kundtjänst - Fraktfritt över 500kr - Leveranstid 1-7 dagar

Fermented Ghost-Fire Dream

  • 135 kr
I lager
Dela

Stig in i hettans och smakens värld med "Fermented Ghost-Fire Dream" – den ultimata hetsåsen för äventyrliga smakentusiaster!
Denna explosiva blandning av habanero och ghostpepper har genomgått en fermenteringsprocess på 290 dagar, vilket resulterar i en djup och rik smakprofil som tar din gom på en spännande resa.

Med en hetta rankad 8/10 på vår skala, kommer denna sås att få dig att svettas på ett underbart sätt. Men oroa dig inte, för varje droppe är också fylld med en härlig kombination av vinäger, socker, vitlök och en touch av bockhornsklöver och telicherry peppar för att balansera hettan med sublima smaker.

Fermented Ghost-Fire Dream är inte bara för de modiga – den är mångsidig! Använd den som den är för att ge dina favoriträtter en extra kick, eller blanda den med majonnäs eller yoghurt för att skapa en utsökt kall sås som är perfekt till grillat, tacos eller pizza.

Förpackad i smidiga 100 ml-flaskor är Fermented Ghost-Fire Dream redo att följa med dig på alla dina kulinariska äventyr. Utforska hettans och smakens värld som aldrig förr med denna fantastiska hetsås.

Ingredienser:

Fermenterad chili (habanero och ghost), vinäger, socker, salt, vitlök, msg, telicherry peppar, kaliumsorbat, bockhornsklöver, xantangummi