Säkra betalningar - Snabba svar i kundtjänst - Fraktfritt över 500kr - Leveranstid 1-7 dagar

Carolinas Passion Nightmare

  • 110 kr

I lager
Dela

Välkommen till en värld av intensiva smaker och brännande hetta med Carolinas Passion Nightmare! Denna unika sås är en eldigt läcker kombination av kryddig spiskummin, fruktiga toner från ananas och passionsfrukt, samt en djup, karamelliserad smak av vitlök. Men det är den brutala styrkan från Carolina Reaper-chilin som verkligen sätter pricken över i:et – och den gör det med en styrka på 12/10!


Ingredienser:

- Vatten

- Ananasjuice

- Äppelcidervinäger

- Carolina Reaper (superhet chili)

- Gul lök

- Socker

- Passionsfrukt

- Salt

- Rapsolja

- Svartpeppar

- Spiskummin

- Kaliumsorbat

- Xantangummi


Smakprofil:

Styrka: 12/10

Smak: Kryddig spiskummin, sötma och syra från ananas och passionsfrukt, karamelliserad vitlök och en extrem hetta från Carolina Reaper.


Beskrivning:

Carolinas Passion Nightmare är inte för den fege. Denna sås är skapad för de mest våghalsiga smakentusiasterna som söker den ultimata hettan. Den uppgraderade formulan med ananasjuice ger en extra dimension av sötma som balanserar perfekt mot den intensiva hettan från Carolina Reaper-chilin.


Denna sås är otroligt mångsidig och förhöjer smaken på allt från kött och kyckling till grönsaker. Den är fenomenal på pizza, tacos och hamburgare, och tar dina maträtter till nya höjder med sin unika smak och extrema hetta.


Ge dina måltider en explosiv twist och upplev en smakupplevelse utöver det vanliga med Carolinas Passion Nightmare. Är du redo att anta utmaningen?