Säkra betalningar - Snabba svar i kundtjänst - Fraktfritt över 500kr - Leveranstid 1-7 dagar

Fire & Fruit Fusion

  • 75 kr
I lager
Dela

Kliv in i smakernas värld med Fire & Fruit Fusion – chilipastan som förenar eld och frukt i en oemotståndlig explosion. Med en styrka på 7.5/10 utmanar denna unika kreation dina sinnen med en djärv kombination av intensiv chilihetta och saftig aprikossötma. Detta är inte bara en chilipasta; det är ett äventyr på burk.


Varje sked Fire & Fruit Fusion innehåller en mästerlig blandning av cayenne och jalapeño, förädlad med solrosolja, krossade tomater och två sorters vinäger som ger en härligt syrlig kick. Sötman från farinsocker och ljust muscovadosocker balanserar den kraftfulla hettan, medan vitlök och svartpeppar adderar djup och komplexitet. Rökig paprika och rökextrakt sätter pricken över i:et och förvandlar varje rätt till en gastronomisk upplevelse.


Smak:

Fire & Fruit Fusion levererar en explosiv smaksymfoni där chilins eldiga hetta möter den förföriska sötman från aprikos och sockersorter. Syrligheten från äppelcidervinäger och vit vinäger skapar en dynamisk kontrast, medan vitlök och svartpeppar tillför en robust karaktär. De rökiga tonerna från paprikapulver och rökextrakt fulländar smakbilden och gör varje tugga till ett eldigt nöje.


Användningsområden:

Låt Fire & Fruit Fusion ta dina måltider till nästa nivå. Bred ett generöst lager på en rostad brödskiva, toppa med majonnäs, lök och tunna skivor nötkött för en smörgås som brinner av smak. Använd den som en hemlig ingrediens i dina grytor, där den tillför både hetta och en subtil sötma som får smaklökarna att jubla. Med sin intensitet är Fire & Fruit Fusion perfekt för den som söker en kraftfull, men balanserad chilipasta som förhöjer varje rätt.


Fånga elden och smaka på revolutionen med Fire & Fruit Fusion – en smakexplosion i varje sked!