Säkra betalningar - Snabba svar i kundtjänst - Fraktfritt över 500kr - Leveranstid 1-7 dagar

Friday Glaze (Nytt recept)

  • 110 kr

I lager
Dela

### Friday Glaze


Ge dina rätter den ultimata touchen med vår utsökta Friday Glaze! Inspirerad av T.G.I.F:s signaturglaze, men med vår egen twist, erbjuder denna glaze en unik smakupplevelse som förvandlar vanliga måltider till något alldeles extra.


#### Ingredienser:

- Ananas

- Farinsocker

- Teriyakisås

- Vatten

- Jim Beam

- Gul lök

- Rapsolja

- Aji Fantasy (chili)

- Vitlök

- Soja

- Citronjuice

- Sugar Rush Cream (chili)

- Svartpeppar

- Aji Amarillo (chili)

- Xantangummi

- Kaliumsorbat


#### Smakprofil:

**Styrka: 4/10**  

Smak: **Sötma från ananas och farinsocker, fyllig smak från Jim Beam och ugnsbakad vitlök, med en mild kick från Aji Fantasy och Sugar Rush Cream chilin.**


#### Beskrivning:

Friday Glaze är den perfekta balansen mellan sötma och en lätt hetta, vilket gör den till ett mångsidigt tillskott i ditt kök. Med smak av ananas, Jim Beam, och ugnsbakad vitlök, får du en söt och smakrik glaze som ger dina maträtter en extra dimension. Styrkan på 4/10 gör den idealisk för de flesta, även om den kan kännas lite stark för vissa.


Använd Friday Glaze på kycklingvingar, revbensspjäll, fläskfilé, kyckling och mycket mer. Denna glaze lyfter smaken på allt den rör vid och gör varje tugga till en njutning.


För att passa alla dina behov kommer Friday Glaze i två praktiska storlekar: 100 ml och 250 ml. Så oavsett om du vill prova något nytt eller redan är en fan, har vi den rätta mängden för dig.


Ge dina måltider en oemotståndlig söt och kryddig kick med Friday Glaze – perfekt för både vardag och fest!