Säkra betalningar - Snabba svar i kundtjänst - Fraktfritt över 500kr - Leveranstid 1-7 dagar

Fermented Habanero Salsa Dream

  • 75 kr
I lager
Dela

Upplev en smakresa till det hetaste och mest smakrika hörnet av Mexiko med vår Fermented Habanero Salsa Dream! Denna handgjorda salsa är skapad med omsorg och passion, där varje chilin har fått utveckla sin fulla potential under 295 dagars fermentering. Resultatet? En smakexplosion som tar dina smaklökar på en hisnande resa!

Med en hetta på 7/10 är vår salsa perfekt balanserad för att tillfredsställa även de mest kräsna chiliälskare. Den är inte bara het, den är också full av djup och komplexitet tack vare en harmonisk blandning av tomat, paprika, lök, vitlök, koriander och lime med mera. Varje tugga är en äventyrlig upplevelse!

Servera den som en smakrik dipp till dina favoritnachos eller använd den för att ge dina tacos en kryddig twist. Förpackad i eleganta glasburkar om ca 120g är vår Fermented Habanero Salsa Dream redo att förgylla dina måltider och sätta eld på dina smaklökar. Upplev hetta, djup och en smakrik symfoni med varje sked - det här är inte bara salsa, det är en dröm som blir verklighet!

Ingredienser:

Tomat, vatten, tomatpuré, paprikapure, lök, vitvinsvinäger, fermenterad chili (röd habanero, ghostpepper, gul habanero), olivolja, socker, salt, koriander, vitlök, spiskummin, paprikapulver, lime, korianderfrö, svartpeppar, limeblad, röd kampotpeppar, kaliumsorbat, svart kampotpeppar, xantangummi