Säkra betalningar - Snabba svar i kundtjänst - Fraktfritt över 500kr - Leveranstid 1-7 dagar

Fermented Apricot Fusion Dream

  • 135 kr
I lager
Dela

"Fermented Apricot Fusion Dream" tar din smakupplevelse till nya höjder! Denna heta fermenterade chilisås är en mästerlig kombination av djup, intensiv smak och förfinad sötma från aprikoser. Med ghostpepper och habaneros som har fermenterats i hela 295 dagar, garanterar vi ett smakfullt djup som tar din matlagning till nästa nivå.

Efter den långa fermenteringsprocessen, kokas chilin upp tillsammans med aprikos och en touch av vinäger för att skapa en harmonisk balans av hetta och fruktighet. Den intensiva chilismaken balanseras perfekt med sötman från aprikosen, vilket resulterar i en sås som är idealisk för ljusare kötträtter, kyckling eller grönsaker.

Vår sås fungerar också utmärkt som en glaze eller som en del av en marinad för fläskkött eller kyckling, vilket ger en extra dimension av smak till dina favoriträtter.

Med en hetta på 7.5/10 passar den flesta smaklökar och med en stilren plastflaska om 100 ml är den lätt att ha med sig och använda när som helst.

Upplev smakens drömvärld med "Fermented Apricot Fusion Dream" – din nya hemliga ingrediens för att skapa gastronomiska mästerverk!

Ingredienser:

Fermenterad Chili (ghostpepper och habanero), aprikos, vatten, ättika, sirap, salt, vitlök, grönpeppar, kaliumsorbat, xantangummi