Säkra betalningar - Snabba svar i kundtjänst - Fraktfritt över 500kr - Leveranstid 1-7 dagar

Fermented Fatalii Tangerine Dream

  • 70 kr
I lager
Dela

Utforska den spännande världen av smaker med Fermented Fatalii Tangerine Dream - en het upplevelse som tar din matlagning till nya höjder! Denna magiska sås är resultatet av över fem månaders kärleksfull fermentering, där Fatalii-chilin och mandarinskalets fruktighet dansar i perfekt harmoni.

Inbäddad med omsorgsfullt fermenterad lök och förhöjd med en touch av citronmarinerad vitpeppar, skapar denna sås en symfoni av smaker. En hyfsat hög hetta ger din matlagning en välbehövlig kick, medan den underliggande fruktigheten och den subtila syran från vinägern skapar en balanserad smakupplevelse.

Förpackad i smidiga klämflaskor om 50 ml vardera är Fermented Fatalii Tangerine Dream redo att lyfta dina rätter till en ny nivå av kreativitet.
Oavsett om det är ljusa kötträtter, saftig kyckling, krispiga grönsaker eller läcker fisk och skaldjur, är denna sås den perfekta smakförstärkaren.

Med en styrka på 7.5/10 är denna sås het nog för äventyrslystna smaklökar, samtidigt som den förblir fullt hanterbar för en bred publik. Ge dig själv och dina rätter den gåva av en kulinarisk resa - välkommen till en värld av smak med Fermented Fatalii Tangerine Dream!

Ingredienser:

Gul Fatalii (chili), äppelcidervinäger, gul lök, salt, citronmarinerad vitpeppar, mandarinskal, kaliumsorbat, xantangummi