Säkra betalningar - Snabba svar i kundtjänst - Fraktfritt över 500kr - Leveranstid 1-7 dagar

Sunset Sizzle Marinade

  • 315 kr
I lager
Dela

Upplev en kaskad av smak och en symfoni av sensationer med vår senaste innovation: "Sunset Sizzle Marinade". Driv din smakupplevelse till nya höjder med varje droppe av denna häpnadsväckande blandning av solrosolja, röd habanero, äppelcidervinäger och en harmoni av kryddor som får dina smaklökar att dansa av glädje.

Med varje penselstråk fördjupas smaken och ger dina grillade kreationer en omisskännlig karaktär och en touch av eldig förtrollning.

Upplev en explosion av smaker vid varje grillning och låt "Sunset Sizzle Marinade" vara kronan på verket för dina kulinariska äventyr.

Med en styrka på 4.5/10, perfekt balanserad för att tillfredsställa utan att överväldiga, är den idealisk för alla som söker lite hetta utan att kompromissa med njutningen.

Ett måste för alla grillmästare som strävar efter att imponera och förbluffa sina gäster med varje måltid. Låt solnedgången inte bara markera dagen, utan också smaken av dina grillade mästerverk.


ingredienser:

Solrosolja, röd habanero, äppelcidervinäger, paprikapulver, vitlöksgranulat, farinsocker, lökpulver, svartpeppar, dragon, spiskummin, oregano, muskot, kaliumsorbat